Tildeling

Endret Tue, 8 Okt ved 12:47 PM

Tildeling av kontrakt i Artifik

Når du er klar med evalueringen av innkomne tilbud og det er dags å tildele en eller flere leverandører går du til fanen Leverandører

Her ser du en oversikt over alle leverandører inkludert status. Du kan fremdeles se en besvarelse ved å trykke på Se detaljer, du kan også velge å avvise en eller flere leverandører for å utelukke de fra tildelingsprosessen.

For å tildele kontrakt trykker du på Start tildelingsprosess.

I det første steget velger du leverandør(ene) som skal tildeles kontrakt ved å huke av til venstre. I dette eksempel tildeler vi kontrakten til Leverandør 1. Dersom du ønsker å se på tilbudet fra en leverandør trykker du på Se detaljer, tilbudet åpnes da i et nytt vindu.

Trykk på Last opp brev for å gå videre.

Tildelingsbrev kan enten lastes opp som et felles brev som blir sendt ut til alle leverandørene, eller individuelt per leverandør. Du må laste opp alle tildelingsbrevene før du kan gå videre til neste steg.

☝️ Tips: Dersom du ønsker å sende samme brev til alle Ikke tildelte leverandører, men individuelt til vinneren kan du laste opp et fellesbrev for de Ikke tildelte å så slette det fra den individuelle for å så laste opp et annet tildelingsbrev kun på den enkelte.

Når du trykker på Forhåndsvis før sending vil du få bekrefte at du ønsker å tildele kontrakten og sende ut brevene. Dette kan ikke reverseres. Trykk på Ja, tildel kontrakt og send brev for å fullføre tildelingen.

Leverandørene vil nå få beskjed per e-post og i Artifik´s meldingsfunksjon om at tildelingen av kontrakt er gjennomført, samt tilgang til tildelingsbrevet.